17+ Suport Biciclete Thule Bare Transversale Gif

Sarcina maxima permisa pe acest suport este de 17 kg.

17+ Suport Biciclete Thule Bare Transversale Gif. Suport biciclete pe bare transversale | alege online un suport de bicicleta cu prindere pe bara transversala de la fabbri, menabo sau thule. Partea posterioara a suportului este telescopica, oferind o potrivire perfecta a bicicletei, dar si ajustarea necesara in functie de distanta dintre barele transversale.

Suport bicicleta auto pe bare transversale Thule FreeRide ...
Suport bicicleta auto pe bare transversale Thule FreeRide ... from www.autolux.ro
6:27 alexandru popa 37 950 просмотров. Suportul de bicicleta thule freeride 532 poate fi montat pe barele transversale rectangulare din otel cu ajutorul sistemelor de prindere pe sub bara. Thule outride 561 este un suport de bicicleta usor si elegant, pentru transportul bicicletelor pe furca (cu roata din fata scoasa), fiind destinat profesionistilor si nu numai.

Suport biciclete pe bare transversale | alege online un suport de bicicleta cu prindere pe bara transversala de la fabbri, menabo sau thule.

Thule outride 561 este un suport de bicicletă ușor și elegant pentru transportul bicicletelor pe furcă (cu roata din față scoasă), fiind destinat greutate maximă admisă: Suportul de bicicleta thule freeride 532 poate fi montat pe barele transversale rectangulare din otel cu ajutorul sistemelor de prindere pe sub bara. Sarcina maxima permisa pe acest suport este de 17 kg. Suportul de bicicleta thule proride 598 se monteaza de obicei pe barele transversale de aluminiu ( thule aerobar, wingbar, slidebar), dar se poate monta si pe suportul de bicicleta are inclus in pachet sistemele de prindere pentru ambele variante de bare transversale.asigu.